Onze diensten

Mr Bubble

MEUBELS KRIJGEN EEN TWEEDE LEVEN DOOR ONZE PROFESSIONELE GRONDIGE REINIGINGEN

Auto Interieur laten reinigen

Uw autobekleding reinigen? Recent iets op uw autostoel gemorst dat er niet goed uitgaat of heeft deze door de jaren heen vuil verzameld? Autostoelen worden snel vies door o.a. uw kleding, schoenen, kinderen, tassen, koffers, eten en drinken. Wilt u uw auto verkopen, maar zit de bekleding onder de vlekken of een vieze geur? Laat uw auto interieur reinigen door Mr. Bubble en verhoog zijn waarde. Het professioneel laten reinigen van je autobekleding bespaard niet alleen veel kosten, maar is ook erg milieuvriendelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van je auto bekleding om zo de originele frisheid weer terug te krijgen. Zo kunt uw auto dus nog jaren lang mee. Naast auto bekleding reinigen onze professonals uw banken, fauteuils, kleden, matrassen, hondenmanden en trapbekleding. Door het reinigen verwijderd u o.a. vuil, pollen, stofmijt en bacteriën. Zo wordt uw interieur weer lekker fris en zorgen we voor een gezonde en hygiënischere leefomgeving.

Beginnend vanaf €45

Bank reinigen

Uw bank reinigen? Lijkt uw bank aan vervanging toe, maar wilt u er nog niet van af? Verzekerd zijn van frisheid en hygiëne omdat u hem dagelijks gebruikt? Wees gerust! Laat uw bank, tapijt, stoelen, matras en auto interieur reinigen door Mr. Bubble en laat het weer stralen. Professioneel uw bank reinigen bespaart u niet alleen veel kosten, maar is ook erg milieuvriendelijk. Nare geurtjes trekken snel in uw bank en zelfs het branden van heerlijke geurkaarsen is schadelijk voor de bekleding. Laat periodiek uw bank reinigen en verleng de levensduur met jaren.

Wij herstellen uw bank om de originele frisheid weer terug te krijgen. Daarnaast reinigen wij ook o.a. uw stoelen, kleden matrassen, hondenmanden en trapbekleding. Laat je bank reinigen en verwijder zo o.a. vuil, pollen, stofmijt en bacteriën. Uw interieur wordt weer lekker fris en u creëert een gezonde en hygiënische leefomgeving voor u en uw gezin.

Beginnend vanaf €50

Matras Reinigen

Een goede nachtrust? Laat ons periodiek uw matras reinigen! Matrassen trekken veel vuil en stof aan. Omdat ieder mens bovendien elke nacht z’n 4 tot 12 deciliter aan vocht verliest, absorbeert uw matras in de loop der jaren een flink aantal liters aan vocht. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. U besteed veel tijd in bed, dus is hygiëne en frisheid erg belangrijk voor uw gezondheid.

Het vocht kan lelijke vlekken achterlaten en daarnaast schimmel en huisstofmijt aantrekken, wat tot allergieën kan leiden. Omdat een matras tegenwoordig tussen de 10 en 20 jaar meegaat, wordt het nog belangrijker om de fijne ventilatiekanaaltjes open te houden zodat het matras goed kan ventileren en deze zijn levensduur behaalt. Enkel een professionele reiniging zal hier voor zorgen. Laat daarom regelmatig professioneel uw matras reinigen voor een gezonde slaapomgeving.

Beginnend vanaf €55

Stoel Reinigen

Uw stoelen reinigen? Omdat u er regelmatig op eet en drinkt, worden eetkamerstoelen snel vies. Ook de voedingsstoel van uw baby is snel bevuild. Lijkt uw stoel aan vervanging toe, maar wit u deze nog niet weg doen? Wilt u verzekerd zijn van frisheid en hygiëne? Wees gerust! Laat uw eetkamerstoelen, tapijt, bank, matras, en auto interieur reinigen door Mr. Bubble en laat ze weer stralen. Onze professionele stoelreiniging bespaart u vee geld en is erg milieuvriendelijk. Daarnaast bespaart u dus alle tijd en moeite van het zoeken naar vervanging voor die ene stoel.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de originele frisheid van uw stoelen. Daarnaast reinigen onze professionals ook banken, kleden, matrassen, hondenmanden en trapbekleding. Laat je stoelen reinigen en verwijder o.a. vuil, pollen, stofmijt en bacteriën. Zo worden uw meubels weer lekker fris en zorgen we voor een gezonde en hygiënischere leefomgeving in huis.

Beginnend vanaf €65

Tapijt Reinigen

Uw tapijt reinigen? Lijkt uw kleed aan vervanging toe, maar wilt u er nog niet van af? Verzekerd zijn van frisheid en hygiëne omdat uw kinderen over het tapijt kruipen of lopen? Wees gerust! Laat uw tapijt, bank, stoelen, matras, en auto interieur reinigen door Mr. Bubble en laat het weer stralen. De professionele tapijt reiniging bespaard je niet alleen veel kosten, maar is ook erg milieuvriendelijk. Daarnaast scheelt het dus veel tijd en moeite voor het zoeken naar een zelfde tapijt die precies past in je inrichting.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw tapijt om de originele frisheid weer terug te krijgen. Daarnaast reinigen wij ook banken, fauteuils, kleden, matrassen, hondenmanden en trapbekleding. Laat je tapijt reinigen en verwijder zo o.a. vuil, pollen, stofmijt en bacteriën. Zo worden de meubels weer lekker fris en zorgen we voor een gezonde en hygiënischere leefomgeving.

Beginnend vanaf €50

Trap Reinigen

Uw trap laten reinigen? De trapbekleding is één van de meest vervuilde plekken in huis, vooral als er regelmatig met schoenen op wordt gelopen. Elke dag loopt u vuil mee naar binnen, wat vlekken en bacteriën achterlaat. Laat uw trap eens in de zoveel tijd door ons reinigen, zodat deze schoon en fris blijft en er weer zo goed als nieuw uit ziet. Ook zeer waardevol bij verkoop van uw woning! Wij reinigen ook uw bank, tapijt, stoelen, matras en auto. Zo wordt alles weer lekker fris en creëert u een gezonde en hygiënische leefomgeving voor u en uw gezin..

Beginnend vanaf €60
AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een boeking maken of heeft u een vraag?

Bel ons op +31615470292 of maak eenvoudig een afspraak

WAAR WACHT JE NOG OP

Maak Een Afspraak

Plan vandaag nog uw schoonmaaksessie voor een sprankelende, frisse ruimte.

ONZE LOCATIE

Amsterdam

OPENING STIJDEN

Maandag-Zaterdag: 9:00-19:00
Zondag:Telefonisch bereikbaar

Contact

Bel Ons: +31615470292

×